Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Θεσσαλονίκη τελειώνει με την πρόκριση!

Στη Θεσσαλονίκη τελειώνει με την πρόκριση!
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 14:52

Έτοιμος για να τελειώνει με τον ΠΑΟΚ και να περάσει και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» με αβαντάζ τη νίκη 32-24 στο Ρέντη θέλουν να σφραγίσουν στη Θεσσαλονίκη το εισιτήριο για τον τελικό, στο δεύτερο ημιτελικό της Τετάρτης (30/1, 19:15).

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά στόχος της είναι να σημειώσει και δεύτερη νίκη και όχι να διαφυλάξει το +8 που έχει από την αναμέτρηση στο «Μελίνα Μερκούρη». Με τον προπονητή του Θρύλου να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, ΜάρκοΤερλέσκι, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης και Αντώνης Κόντης.

Διαβάστε επίσης

«Μόνο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

«Μόνο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Γιώργου Ζαραβίνα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη.

Ανέβασε στροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Ανέβασε στροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.