Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθαρίζει» τον ΠΑΟΚ και προκρίνεται στον τελικό

«Καθαρίζει» τον ΠΑΟΚ και προκρίνεται στον τελικό
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 08:38

Να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα (32-24) κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 19:15 τους Θεσσαλονικείς στη ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ3.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει πάρα πολλές φορές ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είναι αποφασισμένοι να κάνουν για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Θρύλος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του από την περυσινή σεζόν και να κατακτήσει και φέτος το τρόπαιο, με τους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα να είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να τα καταφέρουν.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, ΜάρκοΤερλέσκι, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23-27 (Τελικό)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23-27 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Θεσσαλονικείς στη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος. Live στο gavros.gr στις 19:15/ΕΡΤ3.

«Μόνο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

«Μόνο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Γιώργου Ζαραβίνα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη.