Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Πάτρα ο τελικός με την ΑΕΚ!

Στην Πάτρα ο τελικός με την ΑΕΚ!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 14:04
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί τελικά όπως όλα δείχνουν ο 37ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ των Ανδρών ανάμεσα σε Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Κουκούλι» το οποίο είναι χωρητικότητας 700 θεατών και αυτό γιατί πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να μην εκδοθούν εισιτήρια αλλά μόνο προσκλήσεις ο αριθμός των οποίων θα αποφασιστεί στην σύσκεψη ασφαλείας του αγώνα. Έτσι όλα δείχνουν ότι το ματς θα είναι σε συνθήκες ειδικής διαχείρισης.

Το συγκεκριμένο γήπεδο διαθέτει καινούργιο taraflex με την περιοχή των 6 μέτρων ευδιάκριτη (χρώματος πορτοκαλί) και υπερυψωμένη εξέδρα για τις κάμερες, διευκολύνοντας και οικονομικά την διοργάνωση, αλλά και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα που θα γίνει από την Δημόσια Τηλεόραση.

Έτσι λοιπόν ο Θρύλος σε μια γνώριμη του και κατακόκκινη πόλη θα διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο μετά το περσινό νταμπλ και το πρώτο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο για το τμήμα του χάντμπολ.

Διαβάστε επίσης

Ξανά στη Θεσσαλονίκη

Ξανά στη Θεσσαλονίκη

Μετά τη νίκη και στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός-«Όμιλος Ξυνή» επιστρέφει στην πόλη για το ματς πρωταθλήματος με τον Φοίβο Συκεών.

Ποιότητα και ανωτερότητα!

Ποιότητα και ανωτερότητα!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού «Ομίλου Ξυνή» στον τελικό, με δύο νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε την πραγματικότητα.