Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη»

«Τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη»
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 01:18

Τον καλύτερο της εαυτό θα δώσει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή το Σάββατο (02/02), κόντρα στον Φοίβο Συκεών στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Τζηράς σε δηλώσεις του. Ο εξτρέμ του Θρύλου είπε χαρακτηριστικά:

«Συνεχίζουμε τις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Αφήνουμε πίσω μας την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, επί του ΠΑΟΚ και παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος! Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι του Σαββάτου και όλα τα παιδιά της ομάδας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να φτάσουμε σε μια άνετη επικράτηση».

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα άνετη νίκη

Μία ακόμα άνετη νίκη

Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει επικράτησε άνετα με 29-23 του Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη και έτσι συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ.

Ξανά στη Θεσσαλονίκη

Ξανά στη Θεσσαλονίκη

Μετά τη νίκη και στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός-«Όμιλος Ξυνή» επιστρέφει στην πόλη για το ματς πρωταθλήματος με τον Φοίβο Συκεών.