Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε... πλάκα και στη Δράμα!

Έκανε... πλάκα και στη Δράμα!
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 17:56
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που έχει από όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρέμιερ, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στη Δράμα, επικρατώντας με 38-12 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έτσι συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας δεν αγωνίστηκε ο Γρηγόρης Σανίκης λόγω ίωσης ενώ το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Τζούρο Μούγιτς. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7.

Ο Θρύλος ήταν σαρωτικός από το ξεκίνημα του ματς και παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Ζαραβίνας άνοιξε αρκετά το ροτέισον, αυτό δεν έδειξε ικανό να επηρεάσει τους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά το ματς, ο Ολυμπιακός μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα παίρνοντας το προβάδισμα με 4-1. Όσο περνούσε η ώρα οι Πειραιώτες ανέβαζαν την απόδοσή τους και παίζοντας εξαιρετική άμυνα αύξησαν τη διαφορά, με το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 18-5.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποια διαφοροποίηση με το πρώτο. Ο Θρύλος συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, έπαιζε εξαιρετική άμυνα και κυνηγώντας την κόντρα έφτασε στην άνετη επικράτηση με 38-12.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-2, 8-3, 13-3, 16-4, 18-5 (ημχ.), 22-6, 26-8, 29-9, 33-10, 35-11, 38-12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσανίνος 2, Κρητικός 3, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος, Μούγιτς 2, Ρέινα 3, Τερλέτσκι, Κανδύλας 2, Μπούμπαλο 7, Κόντης 2, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 3, Χάλαρης 4.

Δράμα (Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Καφαντάρης 3, Γουργούμης, Χαϊτίδης 1, Αλμπάνης, Κουρουτζίδης, Τουνγκελίδης 3, Τσιτσίγκος 2, Ντράσκιτς 2, Ιακωβίδης 1, Κουρτίδης, Θωμίδης, Δεμερτζίδης, Στερατηγέλης, Παπάζογλου.

Δίλεπτα: 1-1, Πέναλτι: 0/0-1/1

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας χάνμτπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επί της Δράμας στο κλειστό του Ρέντη ο Γιώργος Ζαραβίνας, όπως δήλωσε.