Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς»

«Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς»
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 00:31

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή έκανε ο Τζούρο Μούγιτς κόντρα στην Δράμα. Και, μάλιστα, με δύο γκολ! Με τον νεοαποκτηθέντα αριστερό ίντερ/πλέι μέικερ του Θρύλου να εμφανίζεται στις δηλώσεις του χαρούμενος για τη νίκη των Πειραιωτών. Μάλιστα, αφιέρωσε τη νίκη αυτή στα θύματα της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα, ο Μούγιτς τόνισε: «Ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε πράγματα για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και αυτό μας έδωσε μια εύκολη νίκη. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε κάποια καινούργια πράγματα που μας βγήκαν. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς αφού κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός! Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7».

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας χάνμτπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επί της Δράμας στο κλειστό του Ρέντη ο Γιώργος Ζαραβίνας, όπως δήλωσε.

Έκανε... πλάκα και στη Δράμα!

Έκανε... πλάκα και στη Δράμα!

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός κόντρα στην ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, επικράτησε με 38-12 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ.