ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δύο νίκες με την ΑΕΚ και Κύπελλο!» (vid)

«Δύο νίκες με την ΑΕΚ και Κύπελλο!» (vid)
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 09:09
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου και όχι μόνο, έδωσε ο Δημήτρης Τζηράς! Μιλώντας στο gavros.gr, o εξτρέμ της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή τόνισε, ότι η προσοχή των Πειραιωτών είναι στραμμένη στα ματς με την ΑΕΚ, για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στη Δράμα στα θύματα της Θύρας 7.

Αρχικά, ο Τζηράς δήλωσε: «Πιστεύω, ότι το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλο τον αγώνα. Είχαμε καλή απόδοση. Όλα τα παιδιά παίξαμε. Πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι. Δουλέψαμε κάποια πράγματα για τη δύσκολη συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 που έχασαν τη ζωή τους και το μυαλό μας ήταν σε αυτούς σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό στον αθλητισμό, να τιμάμε αυτόν τον άδικα χαμένο κόσμο. Ελπίζουμε, να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον».

Και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια τώρα. Έχουμε αρχίσει ήδη να δουλεύουμε και για τον τελικό. Παίζουμε, βέβαια, με την ΑΕΚ και πριν, στο πρωτάθλημα, που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε του Κυπέλλου. Έχουμε δει την ΑΕΚ στο βίντεο. Δουλεύουμε καθημερινά διάφορα πράγματα στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και στο Κύπελλο που είναι ο μεγάλος μας στόχος του Μαρτίου».

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας χάνμτπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επί της Δράμας στο κλειστό του Ρέντη ο Γιώργος Ζαραβίνας, όπως δήλωσε.