Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας»

«Να ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας»
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 13:15

Τον Διομήδη Άργους θα υποδεχθεί στο Ρέντη η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή την Κυριακή (17/2, 17:00) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρέμιερ. Ο Θρύλος θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας η οποία στο τέλος της κανονικής περιόδου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ενόψει της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε στις δηλώσεις του: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχουμε. Πάντα τα παιχνίδια με τον Διομήδη, έχουν ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να ικανοποιήσουμε με την απόδοση μας και τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο Ρέντη την Κυριακή».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους Live

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Ρέντη τον Διομήδη για την 17η αγωνιστική της Χάντμπολ Πρέμιερ. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.

Και τώρα η ΑΕΚ!

Και τώρα η ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Διομήδη, επικράτησε με 28-18 στο Ρέντη και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».