Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα η ΑΕΚ!

Και τώρα η ΑΕΚ!
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 18:26
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Χάντμπολ Πρέμιερ συνέχισε η ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στον Διομήδη Άργους, επικράτησαν με 28-18 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και πλέον ρίχνουν όλο τους το βάρος στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ που έρχεται.

Ο Θρύλος ήταν εξαιρετικός στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τον Διομήδη. Εξαιρετικός σε ένα ακόμα ματς ο Τσιλιμπάρης ο οποίος έκανε αρκετές επεμβάσεις, πολλές βοήθειες από Σανίκη, Τζηρά και Λέμος.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και προηγήθηκε με 5-1, χάρη σε τέρματα των Αραπακόπουλου (2), Τσίλη, Τζηρά και Ρέινα. Όσο περνούσε η ώρα ο Θρύλος διατηρούσε τη διαφορά και δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήταν μπροστά με οκτώ γκολ (12-4) χάρη σε τέρμα του Καραμπουρνιώτη. Το ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στο σκορ με 14-8, με τον Χερουβείμ να σκοράρει με φάουλ σε νεκρό χρόνο για τον Διομήδη.

Όπως είναι φυσικό, στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν λίγο την ταχύτητά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν τη διαφορά. Όμως με κάποια ξεσπάσματα ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, διαχειρίστηκε εξαιρετικά τον υπόλοιπο χρόνο και έτσι πήρε τη νίκη με 28-18 κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Διομήδης Άργους Live

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Ρέντη τον Διομήδη για την 17η αγωνιστική της Χάντμπολ Πρέμιερ. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.