Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»

«Ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα»
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 - 01:36

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς κόντρα στον Διομήδη Άργους ήταν ο Γιώργος Ζαραβίνας, όπως δήλωσε. Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του:

«Όλα τα παιδιά δείχνουν έτοιμα να προσφέρουν για αυτό μοιράζουμε το χρόνο συμμετοχής. Παρόλο που τα παιχνίδια με το Διομήδη έχουν ιδιαιτερότητες αφού πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανοικτές άμυνες είμαι ικανοποιημένος γιατί ήμασταν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και το ρυθμό που κρατήσαμε και σε αυτό το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Παράλληλα, για την αναμέτρηση μίλησε και ο Νικόλας Λιάπης, ο οποίος ανέφερε με τη σειρά του: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα. Κάναμε μεγάλο ροτέισον και αγωνίστηκαν πολλοί παίκτες. Είναι περίοδος προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται. Την άλλη εβδομάδα έχουμε την ΑΕΚ και πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή αρχή κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι ένας αγώνας που θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

«Αήττητοι και πρώτοι...»

«Αήττητοι και πρώτοι...»

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον Διομήδη όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ που έρχεται.

Και τώρα η ΑΕΚ!

Και τώρα η ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Διομήδη, επικράτησε με 28-18 στο Ρέντη και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».