Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη ήττα στις λεπτομέρειες

Πρώτη ήττα στις λεπτομέρειες
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 18:54

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη χρονιά από την ΑΕΚ με 27-24 πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος που στο τέλος της κανονικής διάρκειας δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα play off.

Όσον αφορά τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπήκαν καλά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 3-2 μετά από τέρμα του Ρέινα, ωστόσο στη συνέχεια έχασαν το προβάδισμα και δεν πέρασαν ποτέ ξανά μπροστά. Η ΑΕΚ πήρε μια διαφορά τεσσάρων γκολ (14-10) με τον Μπούμπαλο όμως να μειώνει σε 14-11 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση όμως έκαναν εύκολα λάθη και έτσι έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να βρεθούν μπροστά με επτά τέρματα (23-16). Ο Θρύλος ανέβασε την απόδοσή του, μείωσε στα τρία γκολ με τέρμα του Τσίλη (24-21) στα τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς, κάτι το οποίο τελικά δεν ήταν αρκετό με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν την ήττα με 27-24.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 27-24 (Τελικό)

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 27-24 (Τελικό)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή παίζει στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει σημαντικό βήμα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια. Live στις 17:00 στο gavros.gr.

Απόλυτο αφεντικό!

Απόλυτο αφεντικό!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν για δέκατη φορά με τον Θρύλο να έχει επικρατήσει στα πέντε ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».