Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμείς είμαστε πρώτοι, πάμε για το Κύπελλο»

«Εμείς είμαστε πρώτοι, πάμε για το Κύπελλο»
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 08:38

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε ο Κώστας Τσιλιμπάτης. Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή ανάλυσε τι δεν πήγε καλά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη... ημέρα.

«Η ΑΕΚ πήρε… κεφάλι από νωρίς στο σκορ. Εμείς δυσκολευτήκαμε αρκετά στο να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες καταστάσεις στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ και τώρα, στο επόμενο διάστημα, μέχρι τον τελικό, θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Στο σημείο που η ΑΕΚ έφτασε στο μάξιμουμ τη διαφορά, εμείς βρήκαμε ευκαιρία και δείξαμε ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Μια στιγμή αδυναμίας, όμως, εκεί που θα μπορούσαμε να το πλησιάσουμε, στοίχισε τη διαφορά ανατροπής και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς παραμένουμε πρώτοι. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δούμε τι δεν πήγε καλά και να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό Κυπέλλου».

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στη ΧΑΝΘ

Συνέχεια κόντρα στη ΧΑΝΘ

Την ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/3, 18:00) ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.