Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μυαλό στα ντέρμπι

Με το μυαλό στα ντέρμπι
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 14:35

Σε μια πολύ σημαντική περίοδο της σεζόν μπαίνει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού-«Ομίλου Ξυνή». Διότι έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την Handball Premier και ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην Πάτρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εκεί στραμμένη την προσοχή τους. Αλλά πριν τα ματς αυτά, υπάρχει το Σάββατο (2/3, 18:00) εκείνο με την ΧΑΝΘ στο Ρέντη. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θέλει τη νίκη για την 19η αγωνιστική, για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αποστολή για το αυριανό ματς συμπεριλαμβάνονται οι Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, ΜάρκοΤερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης και Tζούρο Μούγιτς.

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στη ΧΑΝΘ

Συνέχεια κόντρα στη ΧΑΝΘ

Την ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/3, 18:00) ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.