Ντουντούκα
Από Δευτέρα αρχίζουν οι ανακοινώσεις!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Το πλάνο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα

Το πλάνο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 14:40

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που θα γίνει στην Πάτρα, στις 16/3, διεξάγεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Κι αυτό που αποφασίστηκε από την πλευρά της ομοσπονδίας χάντμπολ είναι πώς θα εκδοθούν συνολικά 415 προσκλήσεις. Με καθεμιά από τις δύο φιναλίστ να λαμβάνουν 30 για τις ανάγκες του.

Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διατεθούν από την ΟΧΕ σε σωματεία, προκειμένου αθλητές ακαδημιών της περιοχής να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Κι αυτό που τονίζουν είναι πώς επειδή πρόκειται για αυστηρά ονομαστικές προσκλήσεις, όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να φέρουν ταυτότητα ή διαβατήριο για να γίνει η σχετική ταυτοποίηση. Μέσα στην ημέρα η ομοσπονδία, με ανακοίνωση, θα ενημερώσει αναλυτικά για τις αποφάσεις που πάρθηκαν, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

«Νίκη και μόνο νίκη»

«Νίκη και μόνο νίκη»

Ο Γρηγόρης Σανίκης έδωσε το στίγμα για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στη Νεάπολη.

Το Σάββατο (09/03) το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το Σάββατο (09/03) το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου τους Θεσσαλονικείς στην Πυλαία στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.