Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Στη Θεσσαλονίκη για την τέταρτη νίκη επί του ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 23:10

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (8/3) η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή για το ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (9/3) τους Θεσσαλονικείς με στόχο την τέταρτη φετινή νίκη σε βάρος τους, αφού έχουν προηγηθεί οι επικρατήσεις στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και οι δυο νίκες στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου!

Ο Θρύλος θέλει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Σε ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Να σημειωθεί, ότι την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα, Πέτρος Κανδύλας, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς και Πέταρ Μπούμπαλο.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19-24 (τελικό)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19-24 (τελικό)

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ3.

«Νίκη και μόνο νίκη»

«Νίκη και μόνο νίκη»

Ο Γρηγόρης Σανίκης έδωσε το στίγμα για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στη Νεάπολη.