Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έτοιμοι για τον τίτλο» (vid)

«Έτοιμοι για τον τίτλο» (vid)
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 15:20
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ξεκίνησε. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της μεγάλης αναμέτρησης. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ζαραβίνας αναφέρθηκε στο παιχνίδι και ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος.

«Καλησπέρα και από μένα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη διοργάνωση για την φιλοξενία των ομάδων. Σίγουρα ερχόμαστε σε μια πόλη η οποία γνωρίζει από χάντμπολ και εύχομαι ο τελικός να αποτελέσει ένα βήμα ώστε η πόλη της Πάτρας να ξανά έρθει ακόμα περισσότερο στο άθλημα, καθώς στο παρελθόν πραγματικά πρωταγωνιστούσε τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι να ευχηθώ και στις δύο ομάδες ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι ώστε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και νομίζω ότι κατά πρώτον θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, δυνατό παιχνίδι, αντάξιο και των δύο ομάδων και εύχομαι να κερδίσει αυτός που πραγματικά θα είναι καλύτερος, σε κάποιες λεπτομέρειες και να κατακτήσει το τρόπαιο».

Διαβάστε επίσης

«Να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vid)

«Να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Τσιλιμπάρης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε ότι ο Θρύλος πήγε στην Πάτρα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.