Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vid)

«Να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vid)
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 15:55
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την Παρασκευή (15/3) πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η συνέντευξη Τύπου του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.

Εκτός του προπονητής του Θρύλου, Γιώργου Ζαραβίνα στο πάνελ βρέθηκε και ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Κώστας Τσιλιμπάρης, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήρθε στην Πάτρα με μοναδικό στόχο να πάει στον Πειραιά την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα. Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο αυτό της σεζόν όπου τα παιχνίδια αρχίζουν να μετράνε, να μην υπάρχει επιστροφή και με αφετηρία το αυριανό παιχνίδι τον τελικό του Κυπέλλου που θα κρίνει τον έναν από τους δύο μεγάλους στόχους της χρονιάς και για εμάς αλλά και για τον αντίπαλό μας που να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είναι δύο ομάδες οι οποίες φτιάχτηκαν και οι δύο για να διεκδικήσουν τους ίδιους στόχους. Με αφετηρία λοιπόν το αυριανό παιχνίδι θα αρχίσουμε να βγάζουμε συμπεράσματα για σχεδόν όλη τη χρονιά. Στον αυριανό τελικό και στη φάση των play off που θα ακολουθήσει για το πρωτάθλημα. Εμείς νομίζω ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλη τη χρονιά, ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και έχουμε έρθει εδώ πέρα στην Πάτρα με μοναδικό στόχο να πάρουμε το Κύπελλο και να το πάμε στον Πειραιά.

Είμαστε σαφώς έτοιμοι από ψυχολογική άποψη και νομίζω ότι αυτό θα είναι και το κρίσιμο μιας και οι διαφορές και των δύο ομάδων ουσιαστικά είναι στις λεπτομέρειες. Είναι δύο πολύ ποιοτικές ομάδες η κάθε μια με τις δικές της αρετές και τα δικά της προβλήματα αλλά για εμένα το σημαντικό στον αυριανό τελικό που περιμένω πάρα πολύ ένταση και και πάρα πολύ διάθεση και από τις δύο ομάδες θα κριθεί περισσότερο στην συγκέντρωση και στην ψυχολογία».

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμοι για τον τίτλο» (vid)

«Έτοιμοι για τον τίτλο» (vid)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Πάτρα.