Ντουντούκα
Αποκαλύψεις με σκληρή γλώσσα και ονόματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από τη Θύρα 1 στο «Κουκούλι» η είσοδος των προσκλήσεων του Ολυμπιακού

Από τη Θύρα 1 στο «Κουκούλι» η είσοδος των προσκλήσεων του Ολυμπιακού
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 20:01

Ανακοίνωση με τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο της Πάτρας για τους κατόχους των προσκλήσεων εξέδωσε η ΟΧΕ.
Αναλυτικά:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ενόψει του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών «Λουξ Plus ‘n Light» Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι», αύριο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00.

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων του Ολυμπιακού (κόκκινου χρώματος) και αυτές των συγγενών των αθλητών του Ολυμπιακού (μπλε χρώματος) θα εισέλθουν από την θύρα 1.

Οι κάτοχοι των παραπάνω προσκλήσεων θα συναντηθούν στον κόμβο Γλαύκος μπροστά στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις 15:30 έως τις 16:00.

Θα αναζητήσουν χώρους στάθμευσης πέριξ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων της ΑΕΚ (κίτρινου χρώματος) και αυτές των συγγενών των αθλητών της ΑΕΚ (μπλε χρώματος) θα εισέλθουν από την θύρα 4.

Οι κάτοχοι των παραπάνω προσκλήσεων θα συναντηθούν στην έξοδο Εγλυκάδας (Ελευθερίου Βενιζέλου) μπροστά από τον κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις 16:00 έως 16:30.

Θα αναζητήσουν χώρους στάθμευσης πέριξ του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων της ΟΧΕ (μπλε χρώματος) θα εισέρχονται από τις θύρες 1 και 4.

Θα αναζητήσουν χώρους στάθμευσης στην οδό Ρίτσου, στην Δυτική πλευρά του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο όλων των κατόχων των προσκλήσεων είναι η επίδειξη την αστυνομικής ταυτότητας.

Οι κάτοχοι των μπλε προσκλήσεων απαγορεύεται σύμφωνα με οδηγία της αστυνομίας να φέρουν διακριτικά των ομάδων (κασκόλ, μπλούζες, πανό, καπέλα κλπ)

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είναι ειδικής διαχείρισης και κανείς δεν θα πλησιάσει το γήπεδο χωρίς πρόσκληση και ταυτότητα.

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας αποφασίστηκε η απαγόρευση οργανωμένης- μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των ομάδων Ολυμπιακού και ΑΕΚ για το κλειστό Πάτρας «Κουκούλι» για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Διαβάστε επίσης

«Θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα»

«Θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα»

Στην ενέργεια που θα έχει ο Ολυμπιακός στο αμυντικό κομμάτι στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Τζηράς.

«Να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vid)

«Να πάρουμε το Κύπελλο στον Πειραιά» (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Τσιλιμπάρης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε ότι ο Θρύλος πήγε στην Πάτρα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.