ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μία νέα αυτοκρατορία!

Μία νέα αυτοκρατορία!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 23:35

Πάει και το χάντμπολ, τελείωσε κι αυτό. Ο Θρύλος «χτίζει» αυτοκρατορία και σε αυτό το άθλημα. Κάτι που αποδείχθηκε και με την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Πάτρα, με το «γλέντι» επί της ΑΕΚ. Με τη διαφορά γκολ (23-13) να τα λέει… όλα!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή έκανε τα «τρία στα τρία» στα δύο χρόνια παρουσίας της στο άθλημα. Κατέκτησε, δηλαδή, την τρίτη κούπα που διεκδίκησε ως τώρα, από το καλοκαίρι του 2017 που ιδρύθηκε. Ούτε δύο χρόνια και τρία τρόπαια έχουν «πιάσει» λιμάνι!

Μετά το περσινό νταμπλ, οι Πειραιώτες κατέκτησαν και το φετινό Κύπελλο. Και, πλέον, στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα. Με στόχο έναν ακόμα τίτλο και, συγκεκριμένα, το δεύτερο σερί νταμπλ.

Το δήλωσε και ο κόουτς, Γιώργος Ζαραβίνας, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Συναγωνιζόμαστε τα τμήματα του Ερασιτέχνη που είναι οδηγός μας! Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της Ελλάδας και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να υπηρετήσουμε αυτό το μεγάλο σύλλογο».

Η δουλειά που γίνεται στο εν λόγω τμήμα είναι εξαιρετική. Η ομάδα κάθε χρόνο και καλύτερη. Και όπως γράψαμε και παραπάνω, «χτίζεται» μία νέα αυτοκρατορία από τον Θρύλο. Με πολλή δουλειά και μεγάλη στήριξη από τον Σοφοκλή Ξυνή και, φυσικά, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη!

Διαβάστε επίσης

Κούπα με «ατσαλένια» άμυνα!

Κούπα με «ατσαλένια» άμυνα!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή δέχθηκε μόλις 13 γκολ από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Με τους «κιτρινόμαυρους» να σημειώνουν τη χειρότερη επιθετική τους επίδοση!

Κώστα ψυχάρα! (pics)

Κώστα ψυχάρα! (pics)

Απίστευτο πάθος από τον τερματοφύλακα και αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.