Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστα ψυχάρα! (pics)

Κώστα ψυχάρα! (pics)
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 00:34

Γράψαμε νωρίτερα στο gavros.gr για την τρομερή άμυνα της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Θρύλος, με τα 13 (23-13) γκολ που δέχθηκε, «ανάγκασε» τους «κιτρινόμαυρους» να πετύχουν την χειρότερη επιθετική επίδοση της ιστορίας τους!

Πέραν των αμυντικών, όμως, σε αυτό έχουν μεγάλο μερίδιο και οι Κώστας Τσιλιμπάρης και Ιγκόρ Άρσιτς, οι γκολκίπερ των Πειραιωτών, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση. Πρέπει, ωστόσο, να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον «Τσίλι», τον αρχηγό του Θρύλου.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ, ο οποίος είναι ο Έλληνας χαντμπολίστας με τα περισσότερα τρόπαια, τα έδωσε όλα στον τελικό. Ήθελε σαν «τρελός» το Κύπελλο και το έδειξε από το πρώτο λεπτό. Έβγαλε απίστευτο πάθος και «ερυθρόλευκη» καρδιά! Και με τη λήξη του ματς πανηγύρισε σαν παιδάκι. Το χάρηκε με την ψυχή του. Έχει δεθεί με τον σύλλογο και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, μετά τη λήξη του τελικού, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το γεγονός ότι είναι ο πολυνίκης Έλληνας σε κούπες, είπε: «Δεν με νοιάζουν αυτά, εγώ κοιτάω ότι έχω κατακτήσει τρία στα τρία με τον Ολυμπιακό!».

Ψυχάρα ο Τσιλιμπάρης, αρχηγός με τα... όλα του! Γουστάρει που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα...

Διαβάστε επίσης

Κούπα με «ατσαλένια» άμυνα!

Κούπα με «ατσαλένια» άμυνα!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή δέχθηκε μόλις 13 γκολ από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Με τους «κιτρινόμαυρους» να σημειώνουν τη χειρότερη επιθετική τους επίδοση!