Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στο γήπεδο εμφανίστηκαν 16 άνδρες!»

«Στο γήπεδο εμφανίστηκαν 16 άνδρες!»
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 00:59

«Τρελαμένος» για την κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ο Κώστας Τσιλιμπάρης! Όπως γράψαμε και νωρίτερα στο gavros.gr, ο αρχηγός του Θρύλου χάρηκε με την ψυχή του το τρόπαιο. Μία κούπα που, όπως δήλωσε, ήταν αποτέλεσμα μάχης όλων των αθλητών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ των Πειραιωτών δήλωσε: «Η μάχη που έδωσε η ομάδα σήμερα πραγματικά ξεπερνάει κάθε προσωπική μου προσδοκία. Εμφανίστηκαν στο γήπεδο 16 άνδρες που δεν άφησαν την παραμικρή σκέψη στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό. Το ματς ενώ τελείωσε στο 60’, στην ουσία είχε τελειώσει νωρίτερα αφού και οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας είχαν συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν να πάρουν τίποτα καλύτερο σήμερα από αυτό που έδειξε το τελικό σκορ του πίνακα».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα το πρωτάθλημα

Και τώρα το πρωτάθλημα

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αφήνει πίσω της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλοντας να κλείσει τη σεζόν και με τις δύο εγχώριες κούπες.

Κώστα ψυχάρα! (pics)

Κώστα ψυχάρα! (pics)

Απίστευτο πάθος από τον τερματοφύλακα και αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.