Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν κρίνεται ένας τίτλος, ο νικητής είναι γνωστός!

Όταν κρίνεται ένας τίτλος, ο νικητής είναι γνωστός!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 09:40

Ορισμένοι δεν το έχουν καταλάβει. Όταν κρίνεται ένας τίτλος, είτε αυτό είναι σειρά αγώνων στους τελικούς ή μονό ματς για ένα τρόπαιο, το αποτέλεσμα στην Ελλάδα είναι γνωστό. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Πλέον και το τμήμα χάντμπολ του Θρύλου έχει μπει μέσα στο... κλίμα. Τρίτος τίτλος που διεκδικήθηκε από πέρσι, τρίτη κούπα στον Πειραιά!

Πέρσι ήταν αρχικά το Κύπελλο στο Final-4 της Γλυφάδας με το μεγάλο ματς να είναι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός νίκησε, πέρασε στον τελικό, νίκησε τον Δούκα και πήρε την κούπα του Κυπελλούχου. Το ίδιο και στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ. Εκεί ήταν ακόμα πιο μάγκικος ο τίτλος. Με τη σειρά στο 0-2 για τους «κιτρινόμαυρους», οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το come back που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Πήραν τρία συνεχόμενα ματς και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη Handball Premier.

Πρώτη χρονιά του τμήματος και νταμπλ. Φέτος η αρχή έγινε από τον τελικό του Κυπέλλου στην Πάτρα. Αντίπαλος η ΑΕΚ. Στα δύο φετινά ματς στο πρωτάθλημα, μια ισοπαλία και μια νίκη για εκείνη. Εκεί, όμως, που κρίνονταν μια κούπα, ο Ολυμπιακός «Όμιλος Ξυνή» δεν νίκησε απλά... Θριάμβευσε. Έτσι περιγράφεται η νίκη με 10 γκολ στον τελικό! Κι έχει και συνέχεια... Δεν είναι πια τόσο μακριά οι τελικοί του φετινού πρωταθλήματος...

Διαβάστε επίσης

Και τώρα το πρωτάθλημα

Και τώρα το πρωτάθλημα

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αφήνει πίσω της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλοντας να κλείσει τη σεζόν και με τις δύο εγχώριες κούπες.