Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα το πρωτάθλημα

Και τώρα το πρωτάθλημα
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 16:40
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Το πρώτο και μεγάλο βήμα της φετινής σεζόν έγινε για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν με μεγάλη άνεση στην Πάτρα το Κύπελλο Ελλάδας διαλύοντας την ΑΕΚ στον τελικό με 23-13. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα πέτυχε τον πρώτο στόχο της σεζόν που δεν ήταν άλλος από την διατήρηση της κούπας στον Πειραιά.

Οι Κυπελλούχοι 2019 πλέον δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο «Κουκούλι» στην ΑΕΚ ώστε να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους. Και μάλιστα αυτό έγινε σε ένα ματς το οποίο δεν υπήρχε επιστροφή καθώς κρινόταν ένας τίτλος.

Μετά το τέλος του τελικού και λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το γήπεδο, όλοι οι παίκτες έλεγαν σήμερα θα το διασκεδάσουμε και μετά κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα ώστε να κλείσει ιδανικά η χρονιά.

Δεν είναι λίγο πράγμα να έχεις κατακτήσει όποιον τίτλο έχει διεκδικήσει στην Ελλάδα. Και οι παίκτες του Ολυμπιακού το γνωρίζουν καλά αυτό. Παράλληλα η απόδοση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό του Κυπέλλου μπορεί να γίνει η καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης