Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελευταία στιγμή του Κόντη

Τελευταία στιγμή του Κόντη
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 16:36

Το πρώτο της ματς δίνει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη (27/3, 18:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο Θρύλος θέλει το δίποντο ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα με νίκη ο Ολυμπιακός θα βρεθεί μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ μιας και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Νίκαιας (30/3).

Ο Γιώργος Ζαραβίνας για το ματς με την ομάδα της Βέροιας περιμένει την κατάσταση του Αντώνη Κόντη έτσι ώστε να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Ωστόσο συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή η οποία αποτελείται από τους Νίκο Κρητικό, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Δημήτρη Τζηρά, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Πέτρο Κανδύλα, Γρηγόρη Σανίκη, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλα Λιάπη, Κώστα Τσιλιμπάρη, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέα Αραπακόπουλο, Αντώνη Χάλαρη, Άγγελο Τσίλη, Αντώνη Κόντη, Tζούρο Μούγιτς.

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στο Φίλιππο

Συνέχεια κόντρα στο Φίλιππο

Την ομάδα της Βέροιας υποδέχεται την Τετάρτη (27/3) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στο πρώτο της ματς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

MVP ο Τερλέτσκι

MVP ο Τερλέτσκι

Ο τερματοφύλακας της ομάδας εφήβων του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.