Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με συγκέντρωση και σοβαρότητα»

«Με συγκέντρωση και σοβαρότητα»
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 01:31

Τον Φίλιππο Βέροιας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (27/3) στο κλειστό του Ρέντη η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο εκ των τερματοφυλάκων του Θρύλου, Ιγκόρ Άρσιτς, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του ματς με τον Φίλιππο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε μπροστά μας το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε τη νίκη, αφού μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας! Θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, με συγκέντρωση και σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Ένα βήμα ακόμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που επικράτησε με 32-19 του Φίλιππου Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Τελευταία στιγμή του Κόντη

Τελευταία στιγμή του Κόντη

Ο Γιώργος Ζαραβίνας περιμένει την κατάσταση του εξτρέμ του Ολυμπιακού για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας.

Συνέχεια κόντρα στο Φίλιππο

Συνέχεια κόντρα στο Φίλιππο

Την ομάδα της Βέροιας υποδέχεται την Τετάρτη (27/3) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού στο πρώτο της ματς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.