Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος παντού στον Ερασιτέχνη

Πρώτος παντού στον Ερασιτέχνη
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 14:50

Το περασμένο Σάββατο ήταν η σειρά του βόλεϊ Ανδρών να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη και να «κλειδώσει» την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Volley League. Όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ανά άθλημα και τμήμα, είναι στην πρώτη θέση των βαθμολογιών τους και έχουν εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας. Απομένει να το κάνει και μαθηματικά το χάντμπολ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αντιμετωπίζουν τον Άρη Νίκαιας και θέλουν μια νίκη για να κλείσουν το πρώτο κομμάτι της σεζόν στην Handball Premier νικηφόρα και να πάρουν και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ήδη το έχουν εξασφαλίσει το μπάσκετ Γυναικών, το βόλεϊ Γυναικών, αλλά και οι δύο ομάδες του πόλο σε Άνδρες και Γυναίκες, αντίστοιχα. Κάτι που δίνει και μεγάλο αβαντάζ σε ό,τι αφορά τη «μάχη» του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης

Για την πρωτιά κόντρα στον Άρη

Για την πρωτιά κόντρα στον Άρη

Την ομάδα της Νίκαιας αντιμετωπίζει εκτός έδρας η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού (30/3, 18:00) για την τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.