Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την πρωτιά κόντρα στον Άρη

Για την πρωτιά κόντρα στον Άρη
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 17:34

Τον Άρη στη Νίκαια αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/3, 18:00) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το τελευταίο τους ματς για την κανονική διάρκεια της Handball Premier, βρισκόμενοι στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν το δίποντο ώστε να «σφραγίσουν» την πρωτιά και έτσι να πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίκτες.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Διαβάστε επίσης

«Νίκη για την πρωτιά με καλή εμφάνιση»

«Νίκη για την πρωτιά με καλή εμφάνιση»

Ο Πέταρ Μπούμπαλο τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Άρη Νίκαιας και να «κλειδώσουν» έτσι την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πρώτος παντού στον Ερασιτέχνη

Πρώτος παντού στον Ερασιτέχνη

Όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού -ανά άθλημα- στα πρωταθλήματά τους στην κορυφή των βαθμολογιών, εξασφαλίζοντας το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.