Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Κυριακή (21/4) κόντρα στη Δράμα

Την Κυριακή (21/4) κόντρα στη Δράμα
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 21:22

Η εθνική χάντμπολ των Ανδρών ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και τις αναμετρήσεις κόντρα στην Τουρκία και έτσι οι διεθνείς παίκτες επέστρεψαν στις ομάδες τους.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού πλέον συνεχίζει με όλη τη σύνθεσή της την προετοιμασία της για την έναρξη και των φετινών πλέι οφ.

Εκεί όπου αρχικά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δράμα. Έχοντας φυσικά το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας μιας και τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα δεν θέλει να έχει απώλειες σε αυτά τα ματς και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ώστε να υλοποιήσει τον δεύτερο στόχο της σεζόν που δεν είναι άλλο από την κούπα και το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/4) κόντρα στη Δράμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 15:00, με την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ να κρίνεται στις δύο νίκες.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για τα πλέι οφ!

Πανέτοιμος για τα πλέι οφ!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ηττήθηκε η Εθνική από την Τουρκία…

Ηττήθηκε η Εθνική από την Τουρκία…

Ήττα με 26-23 από την Τουρκία στο Εσκισεχίρ, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020, υπέστη η εθνική μας ομάδα χάντμπολ Ανδρών.