Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει λόγος να ξαναφέρουμε τη σειρά στο Ρέντη»

«Δεν υπάρχει λόγος να ξαναφέρουμε τη σειρά στο Ρέντη»
Κυριακή, 5 Μαΐου 2019 - 01:45

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Handball Premier και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέτρος Κανδύλας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει συγκεντρωμένος και στο ματς της Έδεσσας ώστε να μην επιστρέψει τη σειρά στο Ρέντη.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν ένας αγώνας ανταγωνιστικός μπορώ να πω. Η Έδεσσα είναι πάντα μαχητική και πιστεύω ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το σημερινό. Πρέπει να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ξαναφέρουμε τη σειρά εδώ στο Ρέντη. Οπότε πάμε σοβαροί, τελειώνουμε τη σειρά 2-0 και μετά προετοιμαζόμαστε για τους τελικούς την επόμενη Παρασκευή.

Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε στους τελικούς. Για εμένα όποιος και να είναι ο αντίπαλος, ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς είναι να πάρουμε το νταμπλ, δεν πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο ποιος θα είναι ο αντίπαλος άμα εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα στην Έδεσσα...

Χωρίς προβλήματα στην Έδεσσα...

«Πάνοπλος» θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή τον Αερωπό την Τετάρτη (7/5), για τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier…