Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σύσκεψη για τους τελικούς

Η σύσκεψη για τους τελικούς
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 18:58

Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας, κατανόησης και με γνώμονα την προάσπιση και πρόοδο του αθλήματος, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, σύσκεψη για τους τελικούς της Handball Premier περιόδου 2018-2019.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιάννης Καρανάσος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σωτήρης Μίγκας, το μέλος της ΔΕΠ και Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος (Γενικός Αρχηγός), Μπάμπης Προδρομίδης (τιμ μάνατζερ) και οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης (αθλητικός διευθυντής), Ηλίας Χατσίκας (τιμ μάνατζερ).

Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τους τελικούς και συγκεκριμένα θέματα οργανωτικά, αγωνιστικών χώρων των γηπέδων, απονομών, διαιτησίας, επικοινωνίας και τηλεοπτικά.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε η ώρα των τελικών!

Έφτασε η ώρα των τελικών!

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (17/5, 19:00) την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier...

Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό

Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της για την έναρξη των τελικών της Handball Premier.

Σε ρυθμούς τελικών...

Σε ρυθμούς τελικών...

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου τελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ.