Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε η ώρα των τελικών!

Έφτασε η ώρα των τελικών!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 17:40

Το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται, ώστε να κατακτήσει και τη φετινή χρονιά το πρωτάθλημα θέλει να κάνει την Παρασκευή (17/5, 19:00) ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο τελικό της Handball Premier, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και θέλουν να πάρουν το προβάδισμα στην υπόθεση της κατάκτησης του τίτλου.

Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21/5, 19:00) εκτός έδρας και ο τρίτος την Παρασκευή (24/5, 17:30) και πάλι στο Ρέντη. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για τον πρώτο τελικό ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (16/5) χωρίς απρόοπτα και περιελάμβανε παρακολούθηση βίντεο και προπόνηση στο Ρέντη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Έτσι, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης και Tζούρο Μούγιτς.

Να θυμίσουμε, ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior...

Διαβάστε επίσης

Η σύσκεψη για τους τελικούς

Η σύσκεψη για τους τελικούς

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για τα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και την ΑΕΚ.