Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε ακόμα!

Το πρωτάθλημα δεν τέλειωσε ακόμα!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 12:15

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέντη. Και ήταν μια άνετη νίκη όπως μαρτυρά και το τελικό 23-15. Μεγάλη διαφορά, 8 γκολ, σε έναν τελικό. Δείγμα της ανωτερότητας των «ερυθρολεύκων». Εδώ όμως είναι που κρύβονται... παγίδες. Κι αυτό είναι που ο Γιώργος Ζαραβίνας δεν θέλει να πάθει η ομάδα του. Να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Είναι αναγκαίο να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά οι παίκτες των Κυπελλούχων Ελλάδας. Ειδικά στον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ, που το σκηνικό θα είναι εντελώς διαφορετικό. Ο προπονητής του Θρύλου περιμένει καλή άμυνα ξανά από την ομάδα του, αλλά βασικά να υπάρχει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση ακόμα περισσότερο.

Είναι δεδομένο πώς υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Φάνηκε στον τελικό του Κυπέλλου στην Πάτρα, φάνηκε στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier. Πρέπει να φανεί και στην πορεία. Καμία χαλάρωση από το 1-0 στη σειρά, ακόμα πιο δυνατά στη συνέχεια. Για να έρθει ένα ακόμα πρωτάθλημα στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Άρχισαν τα... όργανα στην ΑΕΚ

Άρχισαν τα... όργανα στην ΑΕΚ

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Handball Premier ο Νίκος Γραμματικός παραιτήθηκε από προπονητής των «κιτρινόμαυρων».