Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερδίζει και στο ΟΑΚΑ και κάνει βήμα τίτλου!

Κερδίζει και στο ΟΑΚΑ και κάνει βήμα τίτλου!
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 15:21

Μετά την άνετη επικράτηση με 23-15 κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο τελικό των play off της Handball Premier, η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται την Τρίτη (21/5, 19:00, ΕΡΤ Sports HD) στο ΟΑΚΑ προκειμένου να κάνουν το 2-0 στους τελικούς και έτσι να θέλουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαζί και του νταμπλ.

Να θυμίσουμε ότι ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (24/5, 17:30) στο Ρέντη όπου αναμένεται να γίνει και η στέψη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Έτσι την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Διαβάστε επίσης

Άρχισαν τα... όργανα στην ΑΕΚ

Άρχισαν τα... όργανα στην ΑΕΚ

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Handball Premier ο Νίκος Γραμματικός παραιτήθηκε από προπονητής των «κιτρινόμαυρων».