Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας»

«Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 18:32

Πανέτοιμος για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ θέλοντας να κάνουν το 2-0 και έτσι την ερχόμενη Παρασκευή στο Ρέντη να κατακτήσουν το δεύτερο σερί νταμπλ.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Δημήτρης Τζηράς, στις δηλώσεις του τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Παρά την αναταραχή που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, μετά την αλλαγή του προπονητή εμείς δεν επηρεαζόμαστε καθόλου.

Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι άλλη μια νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τον πρώτο τελικό και ότι εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος».

Διαβάστε επίσης

Κερδίζει και στο ΟΑΚΑ και κάνει το 2-0!

Κερδίζει και στο ΟΑΚΑ και κάνει το 2-0!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier και είναι αποφασισμένος για τη νίκη. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.