Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανίκανοι και ανεπαρκείς παρατηρητές σε ένα γήπεδο «ζούγκλα»!

Ανίκανοι και ανεπαρκείς παρατηρητές σε ένα γήπεδο «ζούγκλα»!
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 21:54

Συνθήκες «ζούγκλας» επικράτησαν για μια ακόμα φορά στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier. Σε ένα ματς που έγιναν πολλά, ως συνήθως, αλλά οι ανεπαρκείς και ανίκανοι παρατηρητές τα επέτρεψαν. Δεν έκαναν τίποτα, το παραμικρό, για να συμβάλουν στην ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Συνεχείς διακοπές, σε συνθήκες «ζούγκλας», και δεν έγινε ούτε μια προειδοποίηση. Αυτό που όφειλαν να κάνουν, αυτό που θα έπρεπε να είχαν πράξει, δεν έγινε ποτέ! Ούτε μια προειδοποίηση για την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ. Διότι με όσα έγιναν τόσες και τόσες φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι προειδοποιήσεις θα έπρεπε να ήταν πολλές. Βάσει κανονισμών, δε, στις τρεις προειδοποιήσεις και ανάλογα με τη σοβαρότητα όσων έχουν γίνει από την εξέδρα, προβλέπονται είτε εκκένωση του γηπέδου, είτε οριστική διακοπή.

Αλλά αντί να κάνουν ό,τι προβλέπεται βάσει των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων τους, δεν έκαναν το παραμικρό! Απολύτως τίποτα. Είχαν ρόλο... θεατή. Είναι χαρακτηριστικό πώς ειδικά το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο δεν... υπήρχε. Κι αυτό διότι σε εκείνο το σημείο που αγωνίζονταν ήταν ο πυρήνας των οπαδών της ΑΕΚ που έφτυναν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Υπό την... ανοχή των παρατηρητών.

Τον Κώστα Τσιλιμπάρη τον έβριζαν πολλές φορές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πληθώρα υβριστικών συνθημάτων για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και δεν έγινε ούτε μια διακοπή για συστάσεις. Δεν έκαναν οι παρατηρητές το παραμικρό. Κάποια στιγμή, όταν ακούστηκαν συνθήματα κατά του Άγγελου Τσίλη, υπήρξε διακοπή και η μοναδική προειδοποίηση.

Το θέμα είναι πώς σε αυτό το κλειστό, στο ΟΑΚΑ, στα ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ πάντα επικρατούν συνθήκες «ζούγκλας» και κανείς δεν κάνει το παραμικρό για να τηρηθούν όσα προβλέπονται και όσα αποφασίζονται στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

Κάνει το 2-1 στο γεμάτο Ρέντη!

Κάνει το 2-1 στο γεμάτο Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και γνώρισε την ήττα με 25-22 από την ΑΕΚ στη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ. Έτσι, η σειρά των τελικών της Handball Premier πηγαίνει στο 1-1...