Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποτε μπορούσαν την… έσπρωχναν!

Όποτε μπορούσαν την… έσπρωχναν!
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 22:22

Σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ η διαιτησία έπαιξε το δικό της ρόλο στην αναμέτρηση. Όποτε έφτανε κοντά στο σκορ ο Θρύλος -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- οι διαιτητές του δεύτερου τελικού της Handball Premier έδιναν τα σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ. Έτσι ώστε να μην μπορέσει ο Ολυμπιακός είτε να σκοράρει, είτε να κερδίσει δίλεπτη αποβολή που θα του έδινε το πλεονέκτημα να παίξει με παίκτη παραπάνω.

Η παραμικρή επαφή των παικτών του Ολυμπιακού σε αυτούς της ΑΕΚ σφυριζόταν φάουλ, ενώ αυτές των παικτών της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, δεν ήταν απολύτως τίποτα. Εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από τους διαιτητές στους παίκτες των δύο ομάδων. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!

Για να μην αναφέρουμε ότι υπήρξε μόνο μια διακοπή στην αναμέτρηση από τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονταν σε παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ δεν έγινε η παραμικρή ενόχληση από τα… σουλάτσα που έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η είσοδος αρκετών στο τέλος, μετά τη λήξη, όταν και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Ολυμπιακού έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα; Για να δούμε τι... είδαν τελικά οι παρατηρητές. Μέσα στο ματς δεν έβλεπαν το παραμικρό εξάλλου!

Διαβάστε επίσης

Ανίκανοι και ανεπαρκείς παρατηρητές σε ένα γήπεδο «ζούγκλα»!

Ανίκανοι και ανεπαρκείς παρατηρητές σε ένα γήπεδο «ζούγκλα»!

Εικόνες ντροπής και πάλι στο ΟΑΚΑ! Ό,τι είχε αποφασιστεί στις δύο συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, δεν τηρήθηκε ποτέ. Παρά τις συνεχείς διακοπές, έγινε μόνο μια προειδοποίηση, ενώ θα έπρεπε να γίνουν τουλάχιστον τρεις και εκκένωση του γηπέδου.