Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για το 2-1!

Με τον κόσμο του για το 2-1!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 08:10

Το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ θέλει να κάνει σήμερα, Παρασκευή (24/5) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού!

Οι Πειραιώτες υποδέχονται (LIVE στις 17:30 στο gavros.gr/EPT Sports) την ΑΕΚ στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, κλειστό του Ρέντη για τον τρίτο τελικό της Handball Premier, με στόχο το 2-1 στη σειρά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος στη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ και είναι αποφασισμένοι για τη νίκη κόντρα στους κιτρινόμαυρους, ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Τον δεύτερο διαδοχικό, τον οποίο θα επιδιώξουν να κατακτήσουν την ερχόμενη Τρίτη (28/5) στην έδρα της ΑΕΚ!

Υπενθυμίζεται, ότι στο σημερινό ματς η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί με μία σημαντική απουσία, αυτή του τιμωρημένου πίβοτ, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Με τον κόουτς Γιώργο Ζαραβίνα να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων αθλητών του.

Να σημειωθεί, ότι στον σημερινό τελικό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Ρέντη για τα ενεργά Μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior…

Διαβάστε επίσης

«Όλοι Ρέντη»

«Όλοι Ρέντη»

Το κάλεσμα και από το Porto Leone για τον τρίτο τελικό της Handball Premier, το απόγευμα (17:30) με την ΑΕΚ.

Πανέτοιμος ο Θρύλος!

Πανέτοιμος ο Θρύλος!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το ζέσταμά της ενόψει του τρίτου τελικού της Handall Premier στο κλειστό του Ρέντη.