Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η άμυνα θα του δώσει το πρωτάθλημα

Η άμυνα θα του δώσει το πρωτάθλημα
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 14:39

Η σειρά των τελικών πλέον έχει φέρει τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-1. Μετά την επικράτηση το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέντη με 22-17. Ο Θρύλος κράτησε το αβαντάζ της έδρας, έχει το προβάδισμα και είναι το φαβορί για τον δεύτερο σερί τίτλο, το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, το δεύτερο σερί νταμπλ.

Σημείο «κλειδί» για την έκβαση των δύο ματς στο Ρέντη ήταν η άμυνα. Στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός κράτησε την ΑΕΚ στα 15 γκολ, στον τρίτο στα 17 γκολ. Κι αυτό είναι σημείο αναφοράς στην πορεία των φετινών τελικών. Στον δεύτερο στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ σκόραρε 25 γκολ. Είναι ένα θέμα που πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι». Να προσέξουν την άμυνα.

Εάν καταφέρουν στον τέταρτο τελικό να κρατήσουν χαμηλά τους «κιτρινόμαυρους» στο σκορ, τότε θα έχουν αυξημένες πιθανότητες για να πάρουν τη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ και να κάνουν το 3-1 που θα τους οδηγήσει στον τίτλο.

Διαβάστε επίσης

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

Η ανάρτηση του Δημήτρη Τζηρά μετά τη νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με 22-17 επί της ΑΕΚ στον 3ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.