Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομορφιές» ξανά στη... ζούγκλα του ΟΑΚΑ...

«Ομορφιές» ξανά στη... ζούγκλα του ΟΑΚΑ...
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 20:46

Ντροπή και μόνο ντροπή. Για μια ακόμα φορά το κόμπλεξ που βγάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο.

Με το έτσι θέλω και εκεί όπου ο Ολυμπιακός ήταν πανέτοιμος να πάρει την τρίτη νίκη που ήθελε στους τελικούς προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούσαν να βρουν στο πέρασμά τους με αποτέλεσμα να διακοπεί η αναμέτρηση οκτώ λεπτά πριν τη λήξη της.

Τα μπουκάλια έπεφταν βροχή, ενώ μάλιστα η διακοπή ξεκίνησε από κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά προς τον Δημήτρη Τζηρά, λίγο μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Για να καταλάβετε το κόμπλεξ τους έριξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και καπνογόνο θέλοντας φυσικά να προκαλέσουν την αποστολή του Ολυμπιακού.

Πλέον για να συνεχιστεί το ματς, πρέπει να εκκενωθεί όλο το γήπεδο μέσα στα επόμενα δεκαπέντε λεπτά, αλλιώς ο Ολυμπιακός θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με 10-0.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21-28 (Τελικό)

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21-28 (Τελικό)

Τη νίκη με την οποία θα κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του, θέλει ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Live στις 19:00 στο gavros.gr/EPT Play1.