Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μείναμε ενωμένοι όλη τη χρονιά»

«Μείναμε ενωμένοι όλη τη χρονιά»
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 08:10

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του έδωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας αλλά και του νταμπλ.

Παράλληλα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του ματς κόντρα στην ΑΕΚ ο προπονητής του Θρύλου τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε ότι ήταν καλύτερη από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Στο τέλος της χρονιάς η κούραση ψυχολογική και σωματική είναι τεράστια και γίνεται πιο μεγάλη από την πίεση του τίτλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μείναμε ενωμένοι όλη τη χρονιά. Το θέλω, το κίνητρο και η μεγάλη καρδιά, κατάφεραν όποτε χρειάστηκε να τραβήξουν την ομάδα προς τα πάνω. Ήμασταν το τελευταίο τμήμα από την ομάδα του Ολυμπιακού και ο κόσμος ήθελε ακόμη έναν τίτλο κι αυτό για εμάς ήταν ακόμη ένα κίνητρο.

Τώρα για τον αγώνα σήμερα, το τεχνικό κομμάτι του αγώνα είναι δευτερευούσης σημασίας. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Σχετικά με τα επεισόδια την ώρα του αγώνα και τη διακοπή ο Γιώργο Ζαραβίνας δήλωσε: Αυτό που συνέβη στο γήπεδο είναι λυπηρό. Κανείς δεν θέλει να συμβαίνουν αυτά.

«Τώρα εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δουμε πως θα εμφανιστούμε τη νεα χρονιά«, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης