Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστια ευκαιρία που γίναμε μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού»

«Τεράστια ευκαιρία που γίναμε μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού»
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 08:32

Στο γεγονός ότι δόθηκε σε εκείνον και τους άλλους συμπαίκτες του πριν από δύο χρόνια μια τεράστια ευκαιρία προκειμένου να γίνουν μέλη μιας τεράστιας οικογένειας όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την ΑΕΚ, ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Αναλυτικά:

«Πριν δυο χρόνια μας δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία να γίνουμε μέλος της τεράστιας οικογένειας του Ολυμπιακού κι από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα έχουμε βγάλει πρόγραμμα έχουμε οριοθετήσει τους στόχους μας και κινούμαστε πάνω σ’ αυτές τις γραμμές.

Ο στόχος μας πέρα από τη διεκδίκηση των τίτλων είναι να πάμε ένα βήμα παραπάνω το ίδιο το άθλημα, ανεβάζοντας την ποιότητα της ομάδας και του χάντμπολ που παίζεται. Και με αργά και σταθερά βήματα έχουμε καταφέρει κάτι πάνω σ΄αυτό. Στόχος μας είναι αυτή η πορεία να συνεχιστεί. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο Ολυμπιακός στο ελληνικό χάντμπολ έχει συμβάλει να πάει το άθλημα ένα βήμα παραπέρα».

Σε ερώτηση για το αν θα τελειώσουν οι εικόνες που βλέπουμε μέσα στα γήπεδα, ο Κώστας Τσιλιμπάρης απάντησε: «Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή, θέλει προσπάθεια από όλους τους φορείς που εμπλέκονται. Πρέπει να καθίσουμε να ψάξουμε την αιτία για να βρούμε τη λύση.

Δεν θέλω να ζω τέτοιες καταστάσεις ούτε εκτός, ούτε εντός έδρας. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να υπάρχουν όρια. Όλοι θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και να παίζουμε σε ένα γήπεδο που… κοχλάζει αλλά πρέπει να μπουν όρια. Ελπίζω κάποια στιγμή, ξεκινώντας από την πολιτεία, πρέπει να βρούμε την αιτία του προβλήματος».

Διαβάστε επίσης