Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη!

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη!
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 00:46

Κάθε μέρα και… κούπα ο Ολυμπιακός! Μετά το πρωτάθλημα στο πόλο Ανδρών, ο Θρύλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής και στο χάντμπολ, αποδεικνύοντας ξανά, ότι δίκαια χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης έκανε το «έξι στα έξι» στα πρωταθλήματα. Έξι κούπες σε έξι ομαδικά αθλήματα! Και, μάλιστα, για δεύτερη σερί χρονιά.

Πέραν του χάντμπολ και του πόλο Ανδρών, δηλαδή, οι Πειραιώτες σήκωσαν τον τίτλο του Πρωταθλητή σε βόλεϊ Ανδρών, βόλεϊ Γυναικών, πόλο Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κατέκτησε τα πέντε από τα επτά Κύπελλα που διεκδίκησε στα ομαδικά αθλήματα. Εντυπωσιακές επιδόσεις που για ακόμα μια χρονιά είναι αξεπέραστες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Και δη στην Ευρώπη!

Όλα αυτά, όμως, δεν γίνονται τυχαία. Κάτι που τόνισε και ο Κώστας Τσιλιμπάρης μετά την απονομή του τίτλου. Με τον αρχηγό της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού να δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Όλη αυτή η υγεία που υπάρχει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού δεν είναι απλά πράγματα στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων. Πρώτα από όλα, με τον ηγέτη μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει όλες τις προσπάθειες του Ερασιτέχνη και, φυσικά, με τον πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη, που έχει καταφέρει να λειτουργεί τον Ολυμπιακό με έναν τρόπο πραγματικά ζηλευτό». Λίγα λόγια που, όμως, λένε πολλά…

Πραγματικά, δεν… υπάρχουν τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό. Τα όσα ζουν οι οπαδοί του συλλόγου καθημερινά, οι οποίοι συμβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους στη γιγάντωση του Θρύλου.

Η αδιάκοπη και τεράστια βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, η σπουδαία διοικητική καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη, οι ΓΑΥΡΟΙ με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου και, φυσικά, οι χορηγοί και υποστηρικτές, όπως ο Γιώργος Λεριώτης και ο Σοφοκλής Ξυνής, αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Να έχει μετατραπεί ο Ολυμπιακός σε… εργοστάσιο τροπαίων!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός…

Διαβάστε επίσης