Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ό,τι έχουμε για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»

«Ό,τι έχουμε για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 01:15

Για δεύτερη σερί χρονιά η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα, «χτίζοντας» σιγά-σιγά τη δική της Αυτοκρατορία και στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έκρυψε την χαρά του για τη νέα επιτυχία της ομάδας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε και στην τεράστια βοήθεια των Μαρινάκη, Κουντούρη, Πουρνάρα και Ξυνή, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και της έδωσαν ώθηση στο να σηκώσει και φέτος και τους δύο τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φαίνεται εύκολο αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να βρεθείς στην κορυφή και να διατηρηθείς σε αυτήν. Αυτό έχει να κάνει και με την αξία των αντιπάλων σε όλη τη διάρκεια αυτών των δυο χρόνων. Η ομάδα δεν είχε μόνο νίκες, αλλά και δύσκολες στιγμές στις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πάνω από όλα ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος μας ο Μιχάλης Κουντούρης, ο κ. Πουρνάρας, ο κ. Ξυνής βρέθηκαν κοντά στην ομάδα. Το τμήμα του χάντμπολ χρονικά, όπως και πέρυσι, ήταν το τελευταίο από τα ομαδικά που πανηγύρισε το πρωτάθλημα και συμπλήρωσε αυτό το απίστευτο επίτευγμα που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. με τις κατακτήσεις όλων των πρωταθλημάτων. Εμείς πάντα δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη!

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη!

Μυθικά τα όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, χάρη στην αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη σπουδαία διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου και τους χορηγούς…