Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαρινάκης και Κουντούρης πρωτοστάτες για να ζούμε αυτές τις επιτυχίες»

«Μαρινάκης και Κουντούρης πρωτοστάτες για να ζούμε αυτές τις επιτυχίες»
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 01:50

Ένας από τους πρωταγωνιστές και τη φετινή χρονιά στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ήταν αδιαμφισβήτητα ο Κώστας Τσιλιμπάρης.

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάληξη και της φετινής σεζόν, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του, ενώ στάθηκε και στην προσφορά των Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, ώστε οι Πειραιώτες να πανηγυρίζουν τέτοιες επιτυχίες, κατακτώντας τρόπαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα συνεχίζει με βάση τον προγραμματισμό της. Από την πρώτη μέρα οι στόχοι μπήκαν ψηλά και σαν τμήμα θέλουμε να είμαστε σε συμπόρευση με τα υπόλοιπα τμήματα του Ολυμπιακού, το οποίο σημαίνει κατακτήσεις τίτλων στην Ελλάδα και σιγά σιγά με σταθερά βήματα να δημιουργήσουμε και την ομάδα που θα μπορέσει να μας κάνει υπερήφανους και στην Ευρώπη. Τέλος σεζόν και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την πορεία μας. Έχουμε χτίσει ένα πολύ ισχυρό πυρήνα σε αυτή την ομάδα και με κάποιες ακόμα κινήσεις που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο θα εμφανιστούμε ακόμα πιο ισχυροί την επόμενη χρονιά. Τα συναισθήματα μας είναι απερίγραπτα. Νιώθουμε τεράστια χαρά και δεν είναι λίγο ότι αυτή η ομάδα, που για πρώτη φορά, πριν δυο χρόνια φωνάξαμε όλοι μαζί Ολυμπιακός στο κέντρο του γηπέδου μετά την προπόνηση στο Ρέντη, μετά από δυο χρόνια έχει κατακτήσει δυο νταμπλ. Για εμένα, με όλη μου την εμπειρία και την παρουσία που είχα στο παρελθόν στο χάντμπολ, είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και πραγματικά νιώθω ευλογημένος που ζω αυτή την ομάδα και φοράω αυτή τη φανέλα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλη αυτή η υγεία που υπάρχει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού δεν είναι απλά πράγματα στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων. Πρώτα από όλα με τον ηγέτη μας τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη, ο οποίος στηρίζει όλες τις προσπάθειες του ερασιτέχνη και φυσικά με τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη που έχει καταφέρει να λειτουργεί τον Ολυμπιακό, με έναν τρόπο πραγματικά ζηλευτό. Όλη η ομάδα γνωρίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρωτοστάτες για να μπορούμε εμείς να ζούμε αυτές τις επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης