Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η καλύτερη ομάδα έκανε το νταμπλ

Η καλύτερη ομάδα έκανε το νταμπλ
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 - 14:19

Η φετινή χρονιά στο χάντμπολ ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Δεύτερη σερί χρονιά, δεύτερο σερί νταμπλ. Δείγμα κυριαρχίας.

Όταν, όμως, στη σειρά των τελικών οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν τον τίτλο με 3-1 νίκες και στον τελικό του Κυπέλλου φτάνουν σε μια ευρεία νίκη και σηκώνουν το πρώτο τρόπαιο, είναι δεδομένο πώς είναι το «αφεντικό» εντός συνόρων.

Μεγάλη σημασία έχει πώς η ομάδα του Ζαραβίνα κυριάρχησε. Δεν χρειάστηκε να κάνει την περσινή ανατροπή. Από την αρχή έδειξε πώς είναι ο καλύτερος. Στον πρώτο τελικό άνετα με 23-15, στο δεύτερο δεν έπιασε καλή απόδοση στη «ζούγκλα του ΟΑΚΑ και ηττήθηκε 25-22, αλλά ακολούθησαν δύο εμφατικές νίκες. Με 22-17 στο Ρέντη και με 28-21 στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας στην Πάτρα. Κυριαρχία και νίκη με 23-13. Απλά καλύτερος και το απέδειξε στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος έγραψε ξανά ιστορία!

Ο Θρύλος έγραψε ξανά ιστορία!

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έκανε το νταμπλ δύο σερί χρονιές στην ιστορία του πρωταθλήματος και του κυπέλλου στο χάντμπολ.

«Ο κόσμος είναι κομμάτι της ομάδας!»

«Ο κόσμος είναι κομμάτι της ομάδας!»

Ο Δημήτρης Τζηράς μίλησε στο gavros.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ από την ανδρική ομάδα χάντμπολ και τόνισε ότι και του χρόνου θα συμβεί ακριβώς το ίδιο.