Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τιμή μου να ανήκω στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο»

«Τιμή μου να ανήκω στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο»
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 21:24

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος είναι ο Χάρης Μάλλιος για το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάτι το οποίο τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 32χρονος πλέι μέικερ επισήμανε ότι είναι τιμή του για το γεγονός ότι ανήκει πλέον σε έναν από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον πλανήτη, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου, μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό, να επιστρέψω στην Ελλάδα, σε έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός αν δεν είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο, σίγουρα είναι μέσα στους τρεις κορυφαίους. Αποτελεί τεράστια τιμή και μεγάλο κεφάλαιο για μένα ότι ανήκω πια στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι διατεθειμένος να δουλέψω σκληρά, έτσι ώστε να αφήσω το στίγμα μου και να γίνω κι εγώ ένα κομμάτι από την ένδοξη Ιστορία του. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς της ομάδας, θέλω πάντα να βγαίνω νικητής από τον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι κάτι που θα το διακρίνουν όλοι σε μένα. Όσο δύσκολο ή ουτοπικό θα ακουστεί αυτό, ο κρυφός μου πόθος είναι να κατακτήσω και πάλι, έναν Ευρωπαϊκό τίτλο και νομίζω ότι ο σύλλογος που μπορεί να τα καταφέρει να καταφέρει κάτι τέτοιο, είναι ο Ολυμπιακός. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

«Μπαμ» με Μάλλιο στον Ολυμπιακό!

«Μπαμ» με Μάλλιο στον Ολυμπιακό!

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του την απόκτηση του σπουδαίου πλέι μέικερ, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τμήμα χάντμπολ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.