Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μηχανή των γκολ στα εξτρέμ!

Μηχανή των γκολ στα εξτρέμ!
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 08:08
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μια ακόμα σημαντική κίνηση πραγματοποίησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσον αφορά στο τμήμα χάντμπολ των Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη (5/7) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γαρύφαλλου Μπάγιου.

Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ έρχεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη πλευρά για τον Ολυμπιακό και να… φτιάξει ένα εκρηκτικό δίδυμο στα δεξιά μαζί με τον Δημήτρη Τζηρά.

Παράλληλα, με την παραμονή του Άγγελου Τσίλη στην αριστερή πτέρυγα, αλλά και την έλευση ενός ακόμα αθλητή ο οποίος θα αποκτηθεί ο Ολυμπιακός θα έχει μια μηχανή των γκολ στα άκρα του, στην προσπάθεια που θα κάνει την φετινή χρονιά προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Ελλάδα αλλά και να κάνει μια καλή πορεία στο EHF Cup.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πλέον (σ.σ. τουλάχιστον για τα άκρα) υπάρχουν στο ρόστερ ο Τζηράς των 135 τερμάτων στο πρωτάθλημα, ο Τσίλης των 66 και, πλέον, και ο Μπάγιος των 63 γκολ στη Handball Premier.

Συνολικά δηλαδή μόνο στην πτέρυγα, ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του τρεις αθλητές οι οποίοι έχουν πετύχει 264 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκος» ο Μπάγιος!

«Ερυθρόλευκος» ο Μπάγιος!

Μια ακόμα μεταγραφή για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού με τον διεθνή εξτρέμ να πιάνει Λιμάνι.