Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γρήγορος και με καλό σουτ

Γρήγορος και με καλό σουτ
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 17:18

Έτοιμος για μια ακόμα μεταγραφή για το τμήμα χάντμπολ των Ανδρών είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Με μοναδικό γνώμονα την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αλλά και μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος λοιπόν όπως γράψαμε και νωρίτερα είναι κοντά στην απόκτηση του Ντούρμους Αλί Τινκίρ. Ο 25χρονος Τούρκος διεθνής ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας του με τη φανέλα της Σέλκα Εσχισεχίρ, αγωνιζόμενος σε 17 παιχνίδια, σημειώνοντας παράλληλα 49 τέρματα.

Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος είχε αρκετά καλά χαρακτηριστικά, ενώ είναι αρκετά γρήγορος. Παράλληλα, μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία στο ένας εναντίον ενός και να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες, ενώ διαθέτει και καλό σουτ από την περιφέρεια.

Αυτοί είναι οι λόγοι, που ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτησή του και όλα δείχνουν ότι θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Θρύλου για το τμήμα χάντμπολ των Ανδρών.

Διαβάστε επίσης

Ο Τινκίρ σε δράση!

Ο Τινκίρ σε δράση!

Δείτε βίντεο από τον Τούρκο αριστερόχειρα ο οποίος είναι κοντά στο να γίνει η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Μηχανή των γκολ στα εξτρέμ!

Μηχανή των γκολ στα εξτρέμ!

Με την προσθήκη του Μπάγιου και την παραμονή των Τζηρά και Τσίλη, ο Ολυμπιακός έχει μια εκρηκτική τριάδα στα άκρα του...