Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό ο Μπογκούνοβιτς!

Στον Ολυμπιακό ο Μπογκούνοβιτς!
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 14:10

Στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού μεταγράφηκε και τυπικά ο Γκόραν Μπογκούνοβιτς! Με τον Ερασιτέχνη Θρύλο να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Κροάτη χαντμπολίστα.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έκαναν δικό τους τον σπουδαίο αριστερό ίντερ, με τις πολλές παραστάσεις από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, το EHF Champions League. Παίκτης με εμπειρίες από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όπως το Γερμανικό, το Γαλλικό και το Ρουμανικό, με θητεία και στο Κροατικό, αλλά και στο Σλοβενικό.

Ο Μπογκούνοβιτς είναι πανύψηλος, σχεδόν δύο μέτρα (1,98μ.) και περίπου 100 κιλά!

Με την ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γκόραν Μπογκούνοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης είναι γεννημένος στις 28/06/1989, έχει ύψος 1.98μ., αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Έχει αγωνιστεί στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την Φλένσμπουργκ, στη Σαμπερί (Γαλλία), την ΡΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), την Σίμος Κόπερ (Σλοβενία), την Οντορχέι (Ρουμανία), Κονστάντζα (Ρουμανία)».

Διαβάστε επίσης

Ρόστερ... Ευρώπης ο Ολυμπιακός!

Ρόστερ... Ευρώπης ο Ολυμπιακός!

Πανίσχυρη η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Θρύλου για τη νέα χρονιά! Ήδη έξι μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, με τελευταία (χρονικά) του σπουδαίου Κροάτη, Γκόραν Μπογκούνοβιτς...