Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο γήπεδο χάντμπολ για τον Ολυμπιακό!

Νέο γήπεδο χάντμπολ για τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - 16:23

Ένα χρόνιο πρόβλημα των τμήματών του Ολυμπιακού αναμένεται σε λίγο καιρό να βρει λύση. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον απαραίτητο χώρο προκειμένου να στεγάσουν το σπίτι τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αυτή την ώρα συστεγάζονται στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, μαζί με τις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων το νέο γήπεδο του χάντμπολ των «ερυθρολεύκων» θα δημιουργηθεί πίσω από τον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, στη θέση του ανοιχτού γηπέδου χάντμπολ που υπάρχει σήμερα, δίπλα στον στίβο.

Η εκκίνηση των εργασιών εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη με απόφασή της στις 25/6 με ψήφους 24 υπέρ, 2 κατά και 4 παρών.

Με αυτή την απόφαση ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι θέλει να επενδύσει στο χάντμπολ, ώστε για πολλά χρόνια να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Κοντά στο «μπαμ» με Καρβάτσκι ο Θρύλος!

Κοντά στο «μπαμ» με Καρβάτσκι ο Θρύλος!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία… ανάσα από το να φέρουν στο Λιμάνι τον σπουδαίο δεξιό ίντερ, καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του Λουίς Φελίπε Ρέινα!